Del
Klinikken arbejder også med zoneterapi. Annette Borup er uddannet FDZ-zoneterapeut.

Klinikken arbejder også med zoneterapi. Annette Borup er uddannet FDZ-zoneterapeut.

Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på fødderne. Hvert væv og organ i kroppen har via nervesystemet forbindelse til et område på fødderne, der kaldes en reflekszone. Hvis en zone er øm er det tegn på ubalance i kroppen. Ved behandling af zonerne stimuleres kroppens funktioner, der sker en øget blodgennemstrømning i vævene, hvorved affaldsstoffer og giftstoffer transporteres væk og spændinger og blokeringer opløses, så kroppen igen kommer i balance.

De typiske årsager til at zoneterapeuter bliver kontaktetet er: Problemer med hovedpine, fordøjelse, luftveje, smerter, stress, humørsvingninger, sportsskader, barnløshed, graviditet, samt kolik hos spædbørn.

Zoneterapi kan også bruges forebyggende.

 _____

Typisk reaktioner efter behandling:

-Afslappethed, træthed og dyb søvn. Herefter mere energi end sædvanligt.
-Øget, grumset, mørk vandladning, og øget tarmfunktion
-Udskillelse af sekret gennem næse og mund
-Gamle skavanker, som ikke tidligere er blevet kureret, kan blusse op
-Humørsvingninger

Reaktionerne er et tegn på, at kroppen er ved at udrense affaldsstoffer, og at bedring er på vej.

_____

Læs udtalelser fra klinikkens kunder herunder:  

OBS: Når der indsættes udtalelser fra personer på en hjemmeside, skal man ifølge Google-Adwords politik medtage en synlig ansvarsfraskrivelse med oplysning om, at der ikke er garanti for bestemte resultater, og at resultaterne kan variere. Det være hermed gjort.

_____

Vi har i et år til halvandet bøvlet med at vor datter Lærke har haft hård mave/forstoppelse. Vi fik anbefalet zoneterapi, og behandlingen har i særdeleshed hjulpet Lærke meget. Der var fremgang at mærke allerede efter 1. behandling, hvor hun fik nemmere ved at komme af med afføringen. Efter 2. og 3. behandling var det tydeligt at behandlingen har hjulpet meget, og fra at hun nogle gange kun har kommet af med noget en gang i ugen sker det nu hver dag, og vi oplever samtidig at afføringen er mere lind. Vi har derfor været utrolig glade for zoneterapien og den behandling vor datter har fået her.

Brian og Tine Lyngsø

_____

Jeg har været til zoneterapi med min søn , Mathies, på 2½ mdr. Havde kolik-symptomer. (meget grædende fra sen eftermiddag og indtil sen aften). Allerede efter første behandling var det som om vi havde fået en helt ny søn!!:-

Trine Thomasen

_____

Hermed vil jeg gerne fortælle lidt om mine behandlinger hos Annette Borup. Jeg har i et par år gået til behandlinger hos Vejle Zoneterapi & Biofeedback for diverse kroniske lidelser som førhen for mig var til stor irritation.
Da jeg startede med de første behandlinger hos Annette, var det med en stor portion skepsis, men allerede efter de første behandlinger skal jeg love for at der kom gang i kroppen. Det er næsten som om at når jeg kommer i af døren på klinikken så kan jeg mærke at der sker noget.
De behandlinger jeg har og stadigvæk får er for min fordøjelse, iskias nerven, og problemer med min nakke og andre småting.
I det samme når Annette går i gang med at behandle mig reagerer min krop. Den skepsis jeg dengang havde, er gjort til skamme. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til at andre burde prøve de muligheder som hun kan tilbyde. Det er nogle principper der er brugt i flere tusinde år i det kinesiske samfund, og er så i vores moderne teknologiske tidsalder blevet forbedret og sat i system.
Så længe at Annette har sin klinik lige så længe har hun mig som klient, da jeg bruger hende som en der kan sætte kroppen i gang igen når den begynder at reagere på forskelligt vis. Jeg har fuld tillid til hendes måde at behandle på, da hun er meget ærlig med hensyn hvordan man vil reagere eller om det er noget der kræver lægebehandling, Så jeg kan kun sige bare fortsæt med din måde at være på.
Med venlig hilsen fra en klient der har fået det rigtig godt med sig selv.
Gudmund

_____

Jeg var træt, kunne ikke sove, og havde problemer med maven. Efter biofeedback behandlinger sover jeg bedre, og maven føles ikke så oppustet. Min tinnitus er også blevet bedre. Jeg kan bedre trække vejret når det er fugtigt, og jeg kan nu hoste slim op. Jeg har heller ikke længere ondt i en gammel badmintonskade.
Arne Jacobsen, Randers

_____

Jeg har gået ved Annette i over 2 år, hvor jeg bl.a. har fået en vellykket rygestopbehandling. Mit humør blev bedre efter biofeedback behandling. Mit blodtryk, som jeg er i medicinsk behandling for, er blevet noget lavere efter biofeedback behandling. Zoneterapi gøres så behagelig og afslappende, så man falder i søvn. – Det er altid dejligt at komme her og kan varmt anbefales.

Vivi Tersbøl

_____

Efter mange år med for højt blodtryk og megen stærk medicin blev jeg anbefalet af prøve zoneterapi. Allerede efter 1. behandling skete der mirakler, da blodtrykket raslede ned. At Annette så tillige er et utroligt rart og behageligt menneske at være i hænderne på, er jo kun et ekstra plus.
Joan Frøstrup

_____