Del

OBS: Der er heldigvis mange glade kunder der har lyst til at fortælle hvad de har oplevet her i klinikken. Når der indsættes udtalelser fra personer på en hjemmeside, skal man ifølge Google-Adwords politik medtage en synlig ansvarsfraskrivelse med oplysning om, at der ikke er garanti for bestemte resultater, og at resultaterne kan variere fra person til person. Det være hermed gjort.

 

Vicki fortæller i linket til høje, som er en video, om sit rygestop med biofeedback                                                                                                                                                                               Vicki blev røgfri med en biofeedback-behandling

 

 

 

Per Madsen stoppede med at ryge sine 60 cigaretter om dagen efter biofeedback behandling

Per Madsen kvittede 60 cigaretter om dagen efter biofeedback behandling

 

 

 

Fra 60 til 0 cigaretter om dagen – Per Madsen – Give Avis 220414

 

 

 

Klik på pil herunder for at høre interview med Per Madsen på radio VLR.

biofeedback rygestopbehandling

Arne Pedersen røg 60-80 smøger om dagen indtil han fik biofeedback-behandling

Ugeavisen Vejle Posten – Arne Pedersen kvittede 60-80 cigaretter dagligt med biofeedback – dec 2011

 

 

 

 

 

 

 

Klik på pil herunder for at høre interview med Arne Pedersen på radio VLR.

Annette2012afLisbethLarsenOK

 

 

 

Klik på pilen herunder for at høre interview med Annette Borup om biofeedback på radio VLR.

Røgfri på en time – VAF 121010 – Jytte Weinreich PDF

Fredericia Dagblad 03012013 Kommunalt ansatte slukker smoegerne

Fra 45 smøger om dagen til 0 på 45 minutter – Bruno Sørensen – Lokal-Bladet Budstikken Vejle 13012011

røgfri på fjerde år efter kun én times behandling – karin knudsen – jell-26_08

Fredericia Kommune  har tilbudt alle sine medarbejdere at blive røgfrie her i klinikken med biofeedback béhandling. Ca. 170 medarbejdere tog imod tilbuddet, og da de første 120 havde været igennem behandlingen lavede Kommunen statistik, der viser at 62% stadig var røgfrie efter en længere periode.

“Det er markant bedre end andre rygestopkurser,” udtaler kommunens HR-chef Thrine Nørgaard til Fredericia Dagblad. “Vi betaler behandlingen, og vi tror på at det på længere sigt kan svare sig at investere disse penge. Vores medarbejdere bliver sundere og gladere, og der vil rent statistisk være mindre sygefravær”.

Udtalelser fra Ondameds hjemmeside. Klik her

Udtalelser fra klinikkens kunder herunder:

16 kolleger røgfri med biofeedback

Anna-Lise Christiansen og 17 kolleger var til rygestopbehandling for 3 måneder siden: ”Vi holder os stadig fra tobakken på nær 2 som startede kort efter de havde været hos dig.

Vi har et lille problem – der er blevet mere af os, men vi regner med, at det stabiliseres, og ellers må vi hjælpe hinanden.

Biofeedback er et middel som virkelig kan hjælpe folk som ønsker at stoppe. Jeg roser det rundt omkring, for jeg/vi er blevet hjulpet – HELDIGVIS.”

_____

9 familiemedlemmer røgfri med biofeedback

”Hej Annette. Jeg vil lige sende en julehilsen og samtidig sige tak, fordi du har gjort 6 i min familie røgfri. Det har vi nu været i 3 mdr. Vi er næsten en røgfri familie nu. Tror du får besøg af 2 mere.

Hilsen Kamma fra Egtved.”

NB: Kommentar fra Annette: Der er nu 10 medlemmer i denne familie, som har fået biofeedback behandling. De 9 er røgfri.

_____

Så blev jeg endelig røgfri! Efter at have prøvet mange ting. Men med biofeedback lykkedes det. Normalt plejer jeg at rende rundt som en gal og lede efter cigaretter 2 timer efter jeg har forsøgt at holde. Men ikke denne gang. Utroligt! Jeg var træt da jeg kom hjem efter behandlingen, så jeg gik i seng kl. 20. Jeg har ikke haft nogen som helst problemer med at undvære cigaretterne, og det er nu snart 5 måneder siden jeg blev røgfri. Min yngste søn er MEGET stolt af mig.

Esther Bengtsson, Åle, Tørring

_____

Endelig røgfri! Og så på en time. Denne gang er jeg ikke sur, som jeg tidligere har været når jeg forsøgte at holde. Og jeg kan være sammen med rygere uden problemer. Jeg savner overhovedet ikke mine smøger, og jeg røg da 25 om dagen. Men jeg har overhovedet ingen trang :-)

Charlotte Steffensen

_____

Hej Annette

Jeg er vildt imponeret. Jeg har ingen trang til at ryge. Super behandling. Kan ikke anbefales nok.

Hilsen Aase Sandbæk.

_____

Hej Annette.

I dag er det ret præcist en uge siden jeg kom ind til dig og fik en times rygestop behandling med Biofeedback metoden, og det giver mig anledning til at stoppe op og samle mine refleksioner i denne mail til dig:

Dét skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var lidt skeptisk og sikkert osse for dårligt forberedt, da jeg ankom hos dig i sidste uge, men trods alt med den beslutning, at jeg ville stoppe med at ryge.. Selve behandlingen var jo helt uden ophidsende momenter eller gener af nogen art og da behandlingen var færdig, var jeg nok stadig i besiddelse af en hel del skepsis.

Men! – Efter denne første uge skal du vide, at jeg har været totalt røgfri. Dét er jeg selvfølgelig glad for og tilfreds med, men det mest forbavsende og forunderlige er egentlig, at jeg ikke har haft trang til at ryge fra det øjeblik, jeg gik ud af din dør efter endt behandling. Dér har været situationer, hvor jeg af gammel vane har grebet til brystlommen efter en cigaret, og derefter med et lille grin har droppet ideen og fortalt mig selv, at jeg ikke behøver en smøg. Jeg har i den forløbne uge overhovedet ikke oplevet nogen som helst panisk trang til nikotin, ingen irritabilitet, ingen abstinenser overhovedet.

Nu er det så, at jeg tænker: Jeg ved jo, hvor svært det er at stoppe med at ryge, så det er sku for let det her….. – Eller osse har jeg fundet lige præcis den behandling, som passer til mig.

Jeg er stålsat på at fortsætte de gode takter og sender dig hermed en stor tak, ligesom jeg må udtrykke min dybeste respekt for din Biofeedback behandling.
Venlig hilsen

Magnus Schou

_____

Jeg er i dybt chok. Jeg troede ikke på at jeg kunne holde op med at ryge. Men jeg har ikke røget siden jeg fik en biofeedback behandling i sidste uge. Jeg var ellers meget skeptisk, og gjorde alt det jeg fik at vide at jeg ikke skulle. Slukkede først den sidste smøg på din parkeringsplads. Havde smøger i bilen og hjemme. Jeg tændte endda én næste morgen for at lugte til den, men jeg røg den ikke. Jeg var til fest samme aften som jeg var holdt op med at ryge, og drak mig hønefuld, og kom hjem kl. 6 næste morgen. Og det generede mig ikke at de andre røg. Og nogle kom endda hen til mig og røg for at teste mig (jeg tror de var lidt misundelige over at jeg var holdt op). Jeg har klappet mig på lommen tit, men har ikke lyst til at ryge.

Og så er der noget der er meget mærkeligt. Siden jeg var hos dig, har jeg ikke haft ondt i min nakke. Det har jeg ellers haft hver dag i 7 år. Når jeg kører bil er det min kone der ser til højre for jeg har ikke kunnet. Men det kan jeg nu! Jeg har fået mere energi, og er mindre træt, og jeg føler at jeg er blevet stærkere fysisk. Når jeg løfter noget tungt, så har jeg flere kræfter nu.

Jeg har snakket med flere der har bedt om dit telefonnummer, og det står jo på min bil-streamer.

Jeg fatter det stadig ikke helt. At jeg har kvittet 40 smøger om dagen. Min kammerat der var med ude hos dig ryger heller ikke mere.

Hilsen Bruno

_____

Jeg har ingen nikotintrang, og det generer mig ikke at være sammen med rygere. Jeg havde ikke forventet at det var så let. Jeg kan mærke at min krop har det bedre. Mine hænder er bl.a. ikke kolde mere. Jeg bruger de råd du gav mig, m.h.t. at ændre vaner, f.eks. efter måltiderne.”

Lene Ravn Olesen

_____

Den 16. august 2010 har jeg været røgfri i 3 år, mod min egen og omgivelsernes forventninger. Det har været en stor oplevelse at mærke på éns egen krop at det næsten umulige med at droppe cigaretterne er gået så let, at det egentlig har været svært at forstå at jeg er ex-ryger. (Skønt)

Jeg valgte at stoppe i slutningen af min ferie, med stor frygt for, hvad der ville ske når jeg mødte på arbejde, da 95% af min rygning har været i løbet af arbejdsdagen. Det var en mærkelig oplevelse at opdage at der ikke manglede en cigaret i hånden, da jeg begyndte at arbejde. Til mine kollegers store forundring var jeg, og er stadigvæk, lykkelig røgfri. Tak.

Jan S. Andersen, Vejle

_____

Endelig smertefri

Helt fra jeg var lille startede mine problemer, hvor jeg som 5 årig fik stomi. Hele vejen igennem alle de snart 15 års sygdom har der ikke været andet end problemer. For 6 år siden fik jeg lagt stomien tilbage og fik det normalt som andre, men helt normal blev det ikke, der var mange ting man skulle vænne sig til som var helt nyt for mig, men helt normalt for andre. Det hele kørte ok, i 1½ års tid, men så kom der en bule i højre side mellem 2 ar, som begyndte at gøre vildt ondt. Jeg har prøvet mange forskellige ting som zoneterapi, massage, ultralyd og forskellige kure men ingen ting har hjulpet, og lægerne stod på hovedet for at finde ud af hvad der var skyld i at jeg havde så ondt. Der blev taget en masse prøver. Jeg var igennem både en MR skanning og en CT skanning, og så fik jeg testet om jeg var allergisk over for sukker, mel og mælk, men heller ikke noget af det viste noget, og dog lidt, MR skanningen og CT skanningen viste nogle små sorte pletter som de troede var huller så det lappede de, men efter 3 uger havde jeg ondt igen. og der havde allerede en læge opgivet mig, og nummer 2 var tæt på, han mente dog at det var mine nerver der var skåret over fordi jeg var blevet opereret 59 gange på 14 år, men han var ikke sikker, så han sendte mig til en læge på et privathospital i København og der sagde han det samme som ham i Horsens, så der var ikke rigtig mere at gøre. Det blev jeg ikke så glad for at høre, da hele min hverdag ikke kunne fungere fordi jeg havde så ondt. Jeg var konstant træt fordi mine smerter tog alle mine kræfter. men så hørte jeg om biofeedback, og synes det var værd at prøve, og efter 4 behandlinger var alle mine smerter væk. Efter alle disse år, var mine problemer væk på få timer og siden har jeg ikke haft problemer så mit liv og min hverdag er en hel anden. Det er helt fantastisk at stå op om morgnen og der ingen smerter er. Jeg har det stadig rigtig godt her en måned efter behandlingerne og er begyndt at arbejde igen. Hilsen Christina Bavnsgaard,

_____

Jeg har gået til behandling hos Annette de sidste par år med rigtig gode resultater. Mine luftveje har voldt mig en del problemer. Jeg fik penicillin 3-4 gange om året på grund af bl.a. lungebetændelse. Nu får jeg det stort set aldrig. DEJLIGT! Desuden har der været andre gode “sidegevinster”. Det er altid hyggeligt at komme her, og jeg kan kun anbefale det.

Bjarne Sørensen

_____

Jeg var plaget af forkølelse i lange baner – og hele tiden. Biofeedback behandlingen har hjulpet mig meget, og oveni hatten fik mine knæ det så godt at jeg nu kan løbe igen :-)

Toni Kristensen

_____

Min oplevelse med biofeedback rygestop behandling:

Først og fremmest mærkes det på kroppen. Alt fra vejrtrækning til udholdenhed. Hosten forsvandt på mindre end en uge. Der er ikke de samme fysiske abstinenser som ved sædvanligt rygestop. Det er vigtigt ikke at “prøve” en smøg, da det virkelig ødelægger behandlingen og trangen kommer på ny. Jeg lavede denne fejl. Jeg begår den ikke igen. Jeg har kun roser til denne behandling.

Kim

_____

Jeg har været til zoneterapi med min søn , Mathies, på 2½ mdr. Havde kolik-symptomer. (meget grædende fra sen eftermiddag og indtil sen aften). Allerede efter første behandling var det som om vi havde fået en helt ny søn!!:-

Trine Thomasen

_____

Jeg har været meget afhængig af sukker, men efter én biofeedback behandling ved Annette er min sukkertrang pist væk. Jeg kan varmt anbefale behandlingen –

Mange hilsner

Lone Hjorth Nielsen

_____

Hermed vil jeg gerne fortælle lidt om mine behandlinger hos Annette Borup. Jeg har i et par år gået til behandlinger hos Vejle Zoneterapi for diverse kroniske lidelser som førhen for mig var til stor irritation.
Da jeg startede med de første behandlinger hos Annette, var det med en stor portion skepsis, men allerede efter de første behandlinger skal jeg love for at der kom gang i kroppen. Det er næsten som om at når jeg kommer i af døren på klinikken så kan jeg mærke at der sker noget.
De behandlinger jeg har og stadigvæk får er for min fordøjelse, iskias nerven, og problemer med min nakke og andre småting.
I det samme når Annette går i gang med at behandle mig reagerer min krop. Den skepsis jeg dengang havde, er gjort til skamme. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til at andre burde prøve de muligheder som hun kan tilbyde, det er ikke noget hokus pokus, men derimod nogle principper der er brugt i flere tusinde år i det kinesiske samfund, og er så i vores moderne teknologiske tidsalder blevet forbedret og sat i system.
Så længe at Annette har sin klinik lige så længe har hun mig som klient, da jeg bruger hende som en der kan sætte kroppen i gang igen når den begynder at reagere på forskelligt vis. Jeg har fuld tillid til hendes måde at behandle på, da hun er meget ærlig med hensyn hvordan man vil reagere eller om det er noget der kræver lægebehandling, Så jeg kan kun sige bare fortsæt med din måde at være på.
Med venlig hilsen fra en klient der har fået det rigtig godt med sig selv.
Gudmund

_____

Jeg var træt, kunne ikke sove, og havde problemer med maven. Efter biofeedback behandlinger sover jeg bedre, og maven føles ikke så oppustet. Min tinnitus er også blevet bedre. Jeg kan bedre trække vejret når det er fugtigt, og jeg kan nu hoste slim op. Jeg har heller ikke længere ondt i en gammel badmintonskade.
Arne Jacobsen, Randers

_____

Efter en rideulykke og 8 efterfølgende knæ-/fodoperationer havde jeg så mange konstante smerter at jeg græd, var træt og havde kvalme. Jeg blev udtaget til VM for Ungheste og skulle være 100% fit, så jeg prøvede om biofeedback kunne hjælpe. Efter behandlingerne oplever jeg at smerterne i knæ og fod er væk. Jeg kan godt være træt i leddene men aldrig som før hvor jeg græd af smerte. Jeg er i bedre humør – min kæreste mærker tydeligt forskel. Jeg sover normalt nu, hvor jeg før havde 2 dyner under benene. Jeg bliver ikke så ofte stresset og har det i det hele taget meget bedre psykisk såvel som fysisk.
Louise Panum, Vejle

_____

Jeg har gået ved Annette i over 2 år, hvor jeg bl.a. har fået en vellykket rygestopbehandling. Mit humør blev bedre efter biofeedback behandling. Mit blodtryk, som jeg er i medicinsk behandling for, er blevet noget lavere efter biofeedback behandling. Zoneterapi gøres så behagelig og afslappende, så man falder i søvn. – Det er altid dejligt at komme her og kan varmt anbefales.

Vivi Tersbøl

_____

Efter mange år med for højt blodtryk og megen stærk medicin blev jeg anbefalet af prøve zoneterapi. Allerede efter 1. behandling skete der mirakler, da blodtrykket raslede ned. At Annette så tillige er et utroligt rart og behageligt menneske at være i hænderne på, er jo kun et ekstra plus.
Joan Frøstrup

_____

Hej Anette,
28/12-2007 var jeg til rygestopbehandling hos dig.
Jeg har ikke røget siden.
Sammenholdt med tidligere rygestop-forsøg, føler jeg af at Biofeedback har afhjulpet abstinenser og generelt lysten til at ryge.
Jeg vil dermed anbefale din behandling til rygere der har et reelt ønske om at stoppe.
Venlig hilsen
Ulrik Hermansen, Vejle

_____

Hej Annette,
Efter rygestopbehandlingen i lørdags havde jeg det bare fint. I aftenens løb blev jeg TRÆT, TRÆT, TRÆT, så det var skønt endelig at komme i seng!
Søndag vågnede jeg med en meget heftig hovedpine, som jeg gav et par piller og en masse vand – så den forsvandt temmelig hurtigt.
Hele søndagen sad jeg nærmest bare og hang og var TRÆT. Svedte måske ikke ligefrem, men jeg følte mig varm og afslappet i hele kadaveret.
Natten til i dag har jeg haft det varmt og er vågnet flere gange i nattens løb. Trætheden er ikke så udtalt længere, men det er på den anden side svært at bedømme på denne tid af dagen ;-).
Ryge-trangen har været næsten ikke-eksisterende – og endnu bedre: den er ikke blevet erstattet af æde-trang! De få glimt af ryge-trang, jeg dog har oplevet, har jeg nemt kunnet skubbe fra mig. Så de første 42 timer siden min sidste cigaret har været nemme at komme igennem.
Mange tak for hjælpen Annette, jeg vil anbefale behandlingen til alle, jeg møder.

Med venlig hilsen Ulla Stokholm, Kolding

_____

Positiv og negativ tilbagemelding. Jeg fik en rygestopbehandling den 9/1-07. Min psykiske tilstand var meget dårlig og derfor var det “set i bakspejlet” et forkert tidspunkt i mit liv til denne behandling. Men det positive er, at jeg faktisk følte meget mindre lyst til cigaretter og holdt mig fra dem til den 10/1 over middag. Min ægtefælles sygdom gik ind i en forværring og “suttekluden” var nødvendig. Jeg var ked af det, men som min ægtefælle trøstende sagde. “Du har mærket effekt og når vi begge får det bedre skal du prøve igen, pengene betyder jo ikke noget, hvis et bedre helbred kan opnåes.” Det er jo korrekt og derfor kontakter jeg dig på et senere tidspunkt. Forhåbentlig allerede i februar. Jeg er nu klar over, at det er om igen, men at der også skal nr. 2 behandling aftales. Jeg tror virkelig på, at du kan hjælpe mig, men en alvorlig syg ægtefælle samt et andet sygt familiemedlem, tærer jo noget på ens egen psyke, når man skal prøve at være stærk for tre. På forhåbentlig snarlig gensyn.

Min fordøjelse er nu helt i orden, og det er mere end utroligt at jeg har kvittet 40 smøger om dagen efter 40 år. Min hovedpine er stort set væk. Allerede under biofeedback-behandlingen fik jeg varme i mit ene ben der ellers har været koldt længe. Jeg har nu mere lyst til at stå op om morgenen. Mere lyst til alting.
K.E. Aagaard Laursen, Egtved.

_____

Jeg har tidligere fået biofeedback-behandling hos Annette hvor jeg holdt op med at ryge, og nu har jeg fået nogle behandlinger hvor jeg oplever at smerterne efter en operation i min ene arm er blevet væsentligt mindre end før behandlingerne. Operationsarret er nu også ved at få samme farve som armen igen, hvor der før var tydelig forskel.
Erik Damm, Hedensted

_____

Hej Annette
Nu ville jeg lige skrive til dig igen, for i dag er det 1 år siden jeg var nede ved dig og fik 1 rygestopbehandling. Jeg er ikke startet med at ryge og har fået det meget bedre med helbredet. Jeg har rygerlunger som ikke forsvinder, men har ikke taget medicin efter jeg holdt op med at ryge. Det er bare dejligt at kunne lugte og smage de forskellige ting igen, og jeg sover også bedre nu. Jeg har slet ikke haft trang til en smøg, selvom min kone ryger endnu, men det generer mig heller ikke.
Med venlig hilsen
Per Denker, Svendborg

_____

Hej Annette
Det startede med jeg fik et gavekort i julegave til massage.
Da jeg kom første gang var jeg spændt på om massagen ville virke, og der må jeg indrømme, at jeg blev noget overrasket over jeg allerede havde det bedre efter første behandling.
Nu har jeg gået til behandling ved dig af og til igennem 1 år.
Da jeg har haft problemer med mine skulder og nakke i den senere tid, har jeg været hos dig 1 gang om ugen, og jeg glæder mig hver gang jeg skal ind og have massage.
Og jeg syntes du er meget dygtig og at det hjælper hver gang.
Så jer som har skavanker nogle steder skulle ofre penge til en gang massage hos Annette.
Mange hilsner Kirsten T. Rosiak

_____

Hej Jeg sad og læste kundereaktioner og fik lyst til at give mit besyv med. Jeg var hos dig til rygestop den 28.8. sammen med en kollega. Vi er stadig ex-rygere og synes begge det er helt fantastisk. Havde jeg vidst, det var så nemt at holde op, så var jeg stoppet for mange år siden. Jeg fik influenzalignende symptomer dagen efter og min kollega hostede uafbrudt – men så var det også slut. Vi sidder begge i rygerrummet og taler med kolleger, hvis det passer os uden at blive fristet til at ryge! Selvfølgelig var vi motiverede til at holde op med at ryge, men det er bare gået så let
Vi anbefaler biofeedbach til alle, der gider at høre på os.
Tak for hjælpen. Det er pengene værd! Hanne R. Husted, Vejle

_____

Hej Annette
Jeg var hos dig tirsdag aften den 5/9 til Biofeedback behandling,og lovede at melde tilbage hvorvidt jeg blev hjulpet af behandlingen. Jeg har nu været røgfri i 2 uger, og til forskel fra alle de andre gange jeg har forsøgt at holde op med at ryge, er det denne gang gået utrolig let og ”smertefri”.
Rygetrangen er simpelthen næsten væk, og selv til fester og sammen med rygere mærker jeg slet ikke rygetrangen. Jeg har det rigtig godt med ikke at ryge, så jeg skal nok ”holde ved”.
Venlig hilsen Bent Lauridsen Kolding

_____

Jeg havde det rigtig godt efter min rygestopbehandling i februar. Jeg tænkte næsten ikke på at ryge. Og jeg har ellers prøvet flere gange med plaster og tyggegummi uden held. Efter behandlingen gjorde det mig heller ikke noget at sidde sammen med andre der røg. For nylig besøgte jeg nogle venner for at snakke, i forbindelse med en svær operation. De røg, og det endte med at jeg skulle smage en enkelt smøg som trøst. Dagen efter kunne jeg så ikke stoppe med at ryge, så nu har jeg fået en ny rygestopbehandling og har det ligesom sidst fint. Jeg har ikke røget siden. Som en sidegevinst har jeg fået råd til at skifte bilen ud.

Erik Damm, Hedensted

_____

Hej Annette, jeg vil blot fortælle dig at det går fantastisk med mit rygestop. Det er nu 4 uger siden jeg var inde ved dig, og jeg mangler IKKE nikotinen, jeg havde en downtur onsdag som jeg havde været hos dig tirsdag, ellers har det gået godt, men jeg spiser nok lidt for meget slik, så det må jeg se at få styr på bagefter.
m.v.h.
Elin Andersen, Hedensted

_____

Hej Annette
Som lovet får du her lidt om min oplevelse omkring mine biofeedback-behandlinger hos dig.
Har fået i alt 5 behandlinger hos dig imod min søvnløshed som har været et problem gennem de sidste 20 år eller længere, og jeg må sige at det virkelig har hjulpet, det har været en positiv forandring.
De første par gange var der ikke den store forskel, men efter 3. behandling begyndte forskellen tydeligt at kunne mærkes. Jeg sover mere roligt og ligger ikke som tidligere vågen den halve nat – Jeg kan falde i søvn igen flere gange i løbet af en nat efter at være vågnet. Jeg har endda oplevet at sove et par timer længere om morgenen. Alt dette gør selvfølgelig at jeg har en bedre energi om dagen og har lyst til mere.
Et ekstra plus er jo, at selvom det var søvnløshed jeg ville i behandling for, så har du formået at hjælpe mig med min fod også. Den har jeg jo gennem flere år haft ondt i, og den har føltes kold. Jeg har fået varmen tilbage, og smerten henover foden er væk, et stort plus oveni den forbedrede søvnrytme.
Tak for god behandling.
Mange hilsner Jørgen Schultz

_____

Hej Annette.
Ja så er der jo gået lige omkring 5 dage siden jeg fik min behandling hos dig i Torsdags.
Det er gået over al forventning, og de eneste gener jeg har haft, er en lille bitte smule træthed, ikke værd at snakke om, + tørhed i munden.
Ellers har jeg mest tænkt på at jeg ikke tænker på smøgerne. Jeg kan godt savne en smøg, eller ihvertfald det at have den i hånden, men der har slet ikke været nogen form for abstinenser, eller panik over ikke at have nogen smøger.
En ting jeg dog lige vil sige, er at humørsvingningerne de er der altså. Og der er jo ikke lige nogen pind at putte i munden. Så obs. på dette især til familien, det er trods alt ikke en trylle-pille. (men næsten)
Min sviger som vi talte om, har jeg snakket med om det og hun er meget åben for det, samt min lillebror er helt sikkert tændt, så dem hører du nok fra.
Mit knæ har det for resten stadig godt efter behandlingen. Uroen er ikke i nærheden af det, det var før.
Med venlig hilsen
Helle Bachmann – 35 år, og 25 smøger om dagen lettere

_____

Hermed en beskrivelse af mine oplevelser med biofeedbackbehandling hos Annette.
Jeg har foreløbig fået 4 behandlinger og har oplevet at: – Mine knæ, som var meget ømme blot jeg gik tur med hunden, gør overhovedet ikke ondt mere. Selv ikke forleden da jeg gik strøgtur i flere timer. Før behandlingerne kunne jeg også vågne om natten p.g.a. disse smerter. – Jeg sover bedre om natten – Jeg har mere energi – Jeg har det generelt bedre. Det er som om der er renset ud i det ”grus” der kommer i maskineriet med årenes løb, så jeg føler mig bedre tilpas. – Jeg har psoriasis i hårbunden, og det er blevet mindre kløende, men er dog ikke helt væk endnu. Jeg føler at behandlingerne gavner min krop og vil gerne have flere behandlinger for at se hvor det kan føre hen. Jeg skal lige nævne at jeg efter de første behandlinger virkelig kunne mærke at kroppen arbejdede og rensede ud: Jeg var træt og tørstig og skulle på toilettet hyppigt, især lige efter en behandling.
Ingerlise Rasmussen, Fredericia,

_____

Hej
Jeg vil bare fortælle at jeg drikker vand som aldrig før efter den behandling jeg fik for et par uger siden. Og jeg som aldrig har haft lyst til at drikke vand. Jeg svedte også de første dage. Og så det vigtigste: Jeg har overhovedet ikke lyst til at ryge mere. Det føles som om jeg aldrig har været ryger. Jeg gik lige hjem og smed mine cigaretter ud. Jeg var lidt bekymret de første gange jeg skulle være sammen med rygere, men det generer mig slet ikke når andre ryger.
Tak! Jeg ringer og bestiller en tid til de andre ting vi talte om.
Ingelise Sørensen

_____

Hej Anette
Jeg vil gerne lige give en feed back på den rygestop behandling jeg fik fredag den 27. jan (for 10 dage siden). Det går fint og det er virkelig nemt at holde med at ryge på denne måde. Jeg har overhovedet ingen nikotin trang, men ind imellem siger min hjerne at nu skal jeg ryge. Ikke fordi jeg har trang til det, men fordi jeg plejer at ryge på dette tidspunkt. jeg nyder virkelig at være ikke ryger og jeg bliver aldrig ryger igen. Jeg anbefaler behandlingen til højre og venstre og jeg ved du har behandlet 2 og der kommer endnu en på fredag.
De bedste hilsner Kirsten Andersen

_____

Hej Annette
Her efter 1 uge hvor man har været røgfri vil jeg lige fortælle dig hvordan det går. Den første dag var meget underlig for jeg var meget træt om aftenen og gik tidlig i seng, men det er også den eneste bivirkning der har været. Jeg har slet ingen trang til at få en smøg og heller ingen abstinenser, så det er meget bedre end jeg turde håbe på. Selv min kone som var med nede ved dig fik åbenbart lidt at behandlingen også for hun ryger næsten ikke mere, højst 4-5 smøger om dagen, før røg hun ca. 20 om dagen. Så jeg vil varmt anbefale andre at få en behandling også.
Mange hilsner, Per Denker

_____

Hej Annette
Du ville gerne høre hvordan jeg har det efter min rygestopbehandling. Jeg må sige at jeg er forundret over at jeg efter 4 dage ikke engang har haft lyst til at ryge. Jeg ved godt du sagde at nogle fik det sådan, men turde næsten ikke tro på at jeg var så heldig. Hvad jeg er næsten endnu mere glad for er at jeg plejer at tage på når jeg har forsøgt at holde med at ryge, men denne gang har jeg overhovedet ikke spist chokolade, som jeg ellers plejer.
Jeg har fortalt nogle kolleger om behandlingen, så dem hører du nok fra også.
Jeg skriver igen senere og fortæller hvordan det går.
Hilsen
Solveig

_____

Hej Annette
Her en måned efter min rygebehandling skriver jeg for at fortælle at det går forrygende.
De første 3 dage var svære at komme igennem. Det var med virkelig at holde fast i, hvorfor jeg ønskede at blive røgfri.
Dag 1 gik jeg tidligt i seng, da jeg følte mig unormalt træt. Der var ingen trang til at ryge, men lysten meldte sig som sædvanlig efter aftensmåltidet.
Dag 2 begyndte fint uden trang til at ryge. I løbet af dagen udviklede influenzalignende symptomer sig – også denne dag gik jeg tidligt i seng for ikke at blive fristet til at skulle ”trøstes” med lidt røg.
Dag 3 fortsatte de influenzalignende symptomer, og dag 3 blev den mest kritiske – det kunne jo være, ”influenzaen” forsvandt hvis jeg fik lidt røg.
Jeg modstod fristelsen og siden da har det været ud af bane 18.
Jeg har i flere sammenhænge været sammen med andre rygere, og røgen har ikke generet mig. Jeg har blot været glad for min beslutning og ikke haft svært ved at holde fast i den.
Venlig hilsen Kirsten

_____

Hej Annette
Jeg vil lige fortælle at jeg nu har været røgfri i 2 uger efter biofeedback behandlingen, og ikke har nogle fysiske gener i kroppen efter jeg er holdt (bortset fra at jeg render lidt rigeligt på toilettet, men det er nok den udrensning du fortalte at jeg måske ville mærke!).
Min lugtesans er blevet uhyggelig god (der lugter jo ikke lige godt alle steder), men rødvinen dufter jo så også bedre.
Jeg kan stadig få lyst til at ryge, men jeg tror på at det holder denne gang. Tanken om at ryge kom til mig de første par dage, men nu bliver der længere og længere imellem at det sker.
M.v.h.
Jørgen Olesen, Vejle

_____

Hej Annette
Her en uge efter jeg er holdt med at ryge vil jeg lige fortælle hvad jeg har oplevet, og det er ikke småting. Selv om det var nytårsaften dagen efter jeg stoppede med at ryge savnede jeg det slet ikke denne aften og jeg har det stadig OK med ikke at ryge. Det er en underlig fornemmelse. Jeg har det godt, og vil lige fortælle om nogle andre sjove ting jeg har lagt mærke til efter behandlingen hos dig: Jeg nyste vildt meget de første 3 døgn efter behandlingen, og jeg taber mig – måske fordi jeg har været mere på toilettet end normalt? Desuden har jeg lagt mærke til at min temperatur er blevet normal. Jeg plejer ellers altid at have det for varmt. Min fordøjelse er også gået i orden. Jeg plejer at have tendens til forstoppelse. Og så noget der er meget mærkeligt: Jeg plejer at have meget ondt under fødderne på de zoneterapipunkter der svarer til fordøjelsen. Faktisk så ondt at jeg ikke kan gå med bare fødder. Det er også pludselig fuldstændig forsvundet.
Endelig har jeg ikke brug for så meget søvn mere, og alligevel har jeg mere energi end jeg plejer. Jeg ved godt at det lyder mærkeligt at der kan ske så mange ting efter en enkelt behandling men det føles som om det er det der har sat det hele i gang.
Tak Gitte Bruhn, Fredericia, 5.1.2006