Del
Zinajda blev røgfri med biofeedback rygestopbehandling.

Zinajda blev røgfri med biofeedback rygestopbehandling. “Jeg havde gennem 32 års rygning prøvet alt hvad der findes for at stoppe, bl.a hypnose, akupunktur, tyggegummi, kold tyrker. Hver gang endte det med at jeg om morgenen hadede mig selv, og om aftenen hele verden. Jeg var ikke til at være under samme tag med p.g.a. abstinenser. Men efter at jeg – og min kæreste, som var storryger – har prøvet biofeedback er vi begge røgfrie efter en times behandling, og det er mig den dag i dag en gåde. Vil varmest anbefale det til alle der nærer håb om at stoppe med deres rygning.”

 

 

Velkommen til klinikkens nye hjemmeside. Du er velkommen til at fortælle om dine oplevelser af biofeedback-behandlingen i klinikken, da der ikke er så mange der kender behandlingsformen i Danmark. Kommentarer skrevet i den gamle gæstebog findes nu under fanen “referencer”.

På forhånd tak.

Annette Borup

11 Kommentarer

 1. Lone N Ravn

  Den 19/6-19 kunne jeg fejre 10 års rygestop.
  På dagen for min behandling var jeg ellers parat til at give op og starte igen for jeg har da sjældent været så smøgtrængende.
  Aftalte med min mor at jeg ville prøve at holde mig fra kaffe og så gå tidligt i seng og så skulle jeg “bare” gennem en barnedåb omgivet af rygere inden jeg kunne sætte mig i sofaen i min søsters ikke-ryger hjem som jeg skulle passe i 5 uger.
  Jeg satte mig i omtalte sofa kl. 21:30 den 20/6-09 med en erkendelse af at det havde været nemmere end troet at komme røgfrit gennem dagen. Har ikke set mig tilbage siden.
  Der har været drømme om natten om store kar med tobak, om at falde i og andet for bare at vågne op og konstatere at jeg stadig ikke havde røget.
  Den 1. store (Og eneste) test var nytårsaften 2009-10: Havde lavet en aftale med mig selv om at jeg måtte ryge en smøg jeg skulle låne ved en af de andre rygere og faldt jeg måtte jeg gennemgå en ny behandling. Nu vidste jeg jo at det virkede. Jeg fandt aldrig ud af hvornår det var smartest at ryge den tilladte smøg og pludselig var aftenen slut uden at jeg havde røget. OG uden at jeg havde lidt under savnet.
  Undskyld den lange smøre men det har bare været så positivt at opdage at der var noget der virkede. Det var faktisk sidste chance inden jeg ville have givet op på et rygestop.

 2. Erna Bragadottir

  Den 11. September 2018. Kom jeg til behandling til at være fri for nikotin. At ligge på en benk i 1 time havde jeg ikke haft forventning om jeg ikke havde lyst til at ryge igen. Men vid i hvad!! Nor mine tanker kommer til cigaretter er det ikke lysten sem kommer heller er det glæden vid at være fri 👌😊😊💕

 3. Torbjørns kone

  Biofeedback har ligget i Odense. Min mand var til én behandling. Han røg mellem 40-50 Cecil om dagen. Jeg fik en tid til ham og han gik med til det. En time efter kom han ned i bilen og sagde “uuuhhhuuu nu er jeg helbredt”. Men han besluttede ikke at ryge, drikke kaffe eller spiritus i 12 timer efter.
  Næste morgen kl 5, fik vi morgenmad og han sad med sin kaffe og ingen i verden kunne se på ham at han havde røget 40-50 cigaretter om dagen. Her 9 år efter ryger han stadigvæk ikke. Hans lungekapesitet er normal i forhold til hans alder. Så vi siger tusinde tak for det.

 4. Kirsten Schultz

  Jeg har lige inviteret familien på middag for at fejre 3 års rygestop. Efter 50 år som ryger de fleste år 30+pr dag og kun et forsøg på at stoppe i 1978.1ste april 2016 fik jeg en behandling ,via tilbud om rygestop fra Fredericia kommune. Ikke en gang er jeg faldet i og det har været forbavsende nemt . Jeg er nu på folkepension og det er så dejligt jeg er stoppet,både for helbredet og økonomisk. Og kan jeg stoppe tror jeg alle kan 😀

 5. Elsebet Hansen

  Det er mange år siden jeg besøgte Annette Borup første gang. Så træt, af at være ryger , prøvet, at stoppe mange gange, men jeg havde brug for hjælp til, at blive røgfri.

  Efter kun en behandling med Biofeetback var jeg røgfri. Min trang var væk.
  Efter en del år kom der nogle “bump” på min vej. Fik sådan trang til, at ryge. Inden det gik galt fik jeg en tid hos Annette. og så var min tanke væk.

  Jeg opdagede, at behandlingen også gav mig en indre ro. Nu er det sådan,at jeg besøger Annette når jeg skal forkæle mig selv. Jeg oplever mit hoved bliver “tømt” og min krop er helt afslappet.

 6. Annette (Forfatter)

  Hej alle. Har først set nogle af kommentarerne nu. Har været spammet så der lå 25.000 kommentarer fra Kina mv., så jeg fik ikke øje på dem. Dejligt at høre at I har det godt. Er altid glad for kommentarer, for så får andre også modet til at stoppe med at ryge, eller får lyst til gøre noget andet godt for sig selv her, f.eks. prøve hvor dejligt zoneterapi kan være.

 7. Lone

  Har været røgfri i godt en måned har haft en lille lyst til at ryge i starten men det forsvandt hurtig har ikke haft abstinenser ligesom andet rygestop jeg har prøvet Jeg vil blot sige til andre prøv det Det kan varmt anbefales En skam det ikke er noget mere udbredt til befolkningen så de kan lære det at kende eller blot læse om det

 8. Bettina Matthiesen

  Jeg har røget i knap 30 år, og selvfølgelig prøvet at stoppe nogle gange, men uden held. Biofeedback Er bare effektivt. 1 times behandling og man går ud ad døren og har slet ikke lyst til at ryge. Ingen nikotin trang, ingen humør svingninger 😀
  Har nu været røgfri i 6 uger og håber ihvertfald at det holder ved.
  Jeg er endda blevet en af de der trælse ikke rygere, som synes at folk virkelig lugter 😂😛 Selvom jeg havde svoret, at sådan ville jeg aldrig blive.
  Om det er behandlingen der har indvirkning på dette, ved jeg ikke, for synes ikke jeg har haft det så slemt med rygere ved andre rygestops metoder 😊
  Men det er jo kun godt, at få åbnet øjnene for hvordan man SELV har lugtet 👍👍 det er ihvertfald helt klart også med til at holde sit rygestop.

 9. bent eriksen

  kan klart anbefales fik en behandling d 2-12-2015 kl10. og har ikke rørt en smøg siden(røg 30+ om dagen) kan ikke forstå dette ikke er mere udbredt når det nu er så nemt at holde med at ryge har ingen trang til smøger og er ikke irritabel som jeg har været ved de utallige andre rygestop forsøg jeg har prøvet.

 10. Ulla Hedegaard

  Har nu været røgfri i 1 måned efter en behandling. De fysiske abstinenser efter nikotin, har været nærmest ikke eksisterende og det er en meget stor hjælp. Det betyder at jeg har kunnet koncentrere mig om den mentale del👍🏻👍🏻👍🏻 kan kun anbefale metoden

 11. Ingerlise Rasmussen

  Hej
  Tak for hjælp med mit knæ.
  M.v.h.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *